Computerwinkels in de Ceintuurbaan, Amsterdam

De Ceintuurbaan in Amsterdam staat bekend om het grote aantal computerwinkels: de computer plaza. Deze pagina wordt niet actief onderhouden en kan onnauwkeurigheden bevatten.

Winkel Website Commentaar
Computerland http://www.computerland.nl Eigenlijk net zo goed als MyCom, maar alleen minder bekend. Verkopers die verstand van zaken hebben.
Computer Outlet http://www.computeroutlet.nl Nieuwe en tweedehands computers.
Dynabyte http://www.dynabyte.nl Dit is waar de mensen die geen verstand van computers hebben naar binnen lopen. De ervaren computer gebruiker komt hier eigenlijk nooit.
Hecke Electronica http://www.hecke.com Dit is meer een electronica winkel dan een computerwinkel, maar ze hebben wel specialistische computer producten. Ze zijn ook sterk in netwerk. De website is een totale puinzooi, zelfs met Internet Explorer. Gelukkig is hun winkel dat niet. Loop in westerlijke richting.
LapTops&Zo http://www.laptopsenzo.nl Laptops, desktops, monitoren en nog meer. In de Roelof Hartstraat. Loop in westerlijke richting. Voorheen zat hier R.Computers.
MyCom http://www.mycom.nl De bekende MyCom. Ze hebben een uitgebreid assortiment. Verkopers die verstand van zaken hebben. Niet altijd goedkoop.
Paradigit http://www.paradigit.nl Voorheen was het een vestiging van Funtronics. Paradigit heeft ook een vestiging aan het Koningsplein. Die is ook open op zondagen, kan handig zijn.
PC Rider http://www.pcrider.nl Ze leveren ook diensten, met name voor particulieren.


Bijgewerkt op 1 mei 2011.