Computerwinkels in Hengelo

Onderstaande bedrijven in Hengelo (Ov.) leveren computers en onderdelen aan particulieren. Met behulp van onderstaande lijst kunt u eerst online prijzen vergelijken, voordat u een bedrijf bezoekt.

Netadvies kan niet garanderen dat onderstaande informatie altijd actueel is. Bezoek eerst de website van het bedrijf, voordat u naar een winkel gaat. Om een goede indruk te krijgen van de juiste prijs van een product kunt u de Tweakers Pricewatch gebruiken.



Winkel Adres Website Commentaar
BCC Het Plein 150 www.bcc.nl Deze electronica zaak verkoopt ook computers en een beperkt assortiment onderdelen. Gevestigd op het retail park Westermaat Noord-West, nabij Ikea en Media Markt.
Comflex Drienerstraat 18 www.comflex.nl Een traditionele computerwinkel in het centrum van Hengelo. Hun computers zijn scherp geprijsd. Let even op hun openingstijden (zie website).
Dixons Brink 200 www.dixons.nl Een electronica zaak. In de buurt van het treinstation.
Gameshop Twente Markt 1C www.gameshoptwente.nl Verkoopt games voor allerlei spelsystemen, ook voor de PC. In het centrum, aan het plein.
Holland Computer Systems Vosboerweg 20-2 www.hcs.nl Ze zijn hoofdzakelijk gericht op bedrijven, maar leveren ook aan particulieren. Bestel eerst via de webshop. Op het bedrijventerrein Westermaat Zuid-West, naast de Kwantum.
Laptop Repair Bandoengstraat 56a www.laptoprepair.nl Deze winkel verkoopt tweedehands laptops en repareert laptops.
Media Markt Het Plein 130 www.mediamarkt.nl Op het retail park Westermaat Noord-West, aan de snelweg A1/E30 (nabij Ikea). De aanbiedingen van deze winkel zijn vaak goedkoop, maar de rest van de producten zijn niet zo goedkoop als ze suggereren.
Onderdelen & Serviceshop Deurningerstraat 160 www.onderdelen-serviceshop.nl Deze onderdelenwinkel heeft ook wat computeronderdelen.
Plentyparts Marskant 15 www.plentyparts.nl Plentyparts is een onderdelenwinkel die ook computeronderdelen verkoop.
Scheer & Foppen Brink 133 www.scheerenfoppen.nl Een electronica zaak die ook computers, monitoren en printers verkoop. In de buurt van het treinstation.
Winkelman Automatisering Hassinkweg 35 www.winkelman.nl Ze hebben scherpe prijzen. Producten eerst bestellen via hun website en daarna afhalen of laten opsturen. Gevestigd op het bedrijventerrein Westermaat Zuid-West. In de buurt van het Afvalbrengpunt aan de Wegtersweg. Vaak hebben ze een lange levertijd of ze kunnen helemaal niet leveren.


Bijgewerkt op 25 maart 2012.